Arnhem Rookworststad


Arnhem Rookworststad


De vakwedstrijd Arnhem Rookworststad is de grootste nationale Gelderse Rookworstwedstrijd. Iedere slager en worstmaker uit Nederland kan door mee te doen nationale waardering oogsten voor hun vakkundigheid. De wedstrijd bestaat uit diverse rubrieken, zoals 'Rookworst grof', 'Rookworst fijn' en 'Rookworst speciaal'.


2024 editie 50

Inschrijven

t/m woensdag 9 oktober 2024


Inschrijven →


Inleveren

woensdag 16 oktober 2024

bij Hotel Van der Valk Duiven
of verzend naar Slagerij Wout van der Veen te Ederveen
op eigen risico


Keuring

donderdag 17 oktober 2024

bij Hotel Van der Valk Duiven


Prijsuitreiking

zaterdag 9 november 2024

bij Hotel Van der Valk Duiven


In 2024 wordt er in Arnhem voor de 50e keer de nationale slagersvakwedstrijd Arnhem Rookworststad gehouden. Hierbij wordt u in de gelegenheid gesteld het rookworstseizoen te starten met een grandioze prijs of - wie weet - de o zo begeerde kampioensprijs 'de bronzen rookworst'. Met een mooi winnend product kunt u het rookworstseizoen goed beginnen en meer omzet genereren.

Het behalen van een onderscheiding is een erkenning van de kwaliteit van de Gelderse Rookworst en een waardering voor het vakmanschap van een ambachtelijke specialist. Een team van deskundige juryleden keuren de ingezonden producten op uiterlijk en aanzien, vorm en kleur, aanzien snijvlak en structuur, geur en smaak, consistentie en innovatie.

De belangrijkste pijlers van onze wedstrijd zijn transparantie en onafhankelijkheid. Alle ingezonden producten krijgen van de organisatie een nummer en daarbij wordt geen naam vermeld. Zo weten de juryleden die de keuring uitvoeren niet van wie het ingezonden product is en wordt er een onafhankelijke keuring gedaan. Zelfs wanneer de winnende producten zijn uitgezocht, worden de namen niet aan de jury bekend gemaakt. Dit gebeurt pas bij de prijsuitreiking.Sponsoren editie 50

Op deze plek willen wij graag al onze sponsoren in het zonnetje zetten! Mede door hen kunnen wij een mooie vakwedstrijd organiseren.


Word sponsor →

Wij zoeken winnaars van de Bronzen rookworst!

Graag willen wij de lijst met kampioenen compleet maken.

Heb je De Bronzen Rookworst gewonnen of weet je wie deze in een bepaald jaar heeft gewonnen? Laat het ons weten!

 

Bekijk het overzicht → Geef een winnaar door →

​​​​​​​

0341-700209 | info@arnhemrookworststad.nl

Secretaris Mulderweg 51, 8071 HL Nunspeet