​​​​​​​Nieuws

De keuringen van Arnhem Rookworststad 2018 zijn in volle gang!

28 oktober 2018


Arnhem Rookworststad 2018
Volgend jaar wordt de 44e keer dat de vakwedstrijd wordt georganiseerd. Wilt u graag meedoen? Hieronder vindt u alle details.

Inleverdatum: 27 september 2018
Waar? Kookstudio Velperbroeck, Marktweg 11, 6883 JL Velp (GLD), Postadres: Geitenkamp 42, 6823 HE Arnhem
Keuring: 28 september 2018
Prijsuitreiking met diner: 13 oktober 2018
Waar? Van der Valk hotel - Duiven
Organisatie: Peter Janssen en Jan van Egmond
Keuring onder leiding van: Paul van Trigt

Let op! In 2018 is het inzendadres per post Geitenkamp 42, 6823 HE Arnhem.


Prijswinnaars 2017
Hier vindt u alle prijswinnaars van Arnhem Rookworststad 2017 >>


Nieuwe rubriek: Lekkerste en magerste rookworst
Dit jaar is alweer de 43e keer dat Arnhem Rookworststad wordt georganiseerd. Dat vraagt om een leuke, nieuwe rubriek!
Om in te spelen op de trend van nu: 'De lekkerste en magerste rookworst met maximaal 20% vet'.

Hoe werkt het?
Voor deze rubriek hoeft u geen extra inzending te doen. U geeft simpelweg aan op het inschrijfformulier dat u mee wilt doen aan deze rubriek. Dan wordt de keuze van de winnaar gemaakt uit alle rookworsten die zijn ingezonden.

Eerst worden de worsten gekeurd door onze vakkundige jury onder leiding van Paul van Trigt. De rookworsten die uit deze keuring komen met 100 punten, worden doorgestuurd naar een onafhankelijk bureau. Daar wordt er een voedingswaardeonderzoek uitgevoerd. De worst die het minste vet bevat en daarmee dus het magerst is, wint.

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.